Notice: Undefined index: 00 in /customers/e/4/b/josefi.se/httpd.www/wp-includes/locale.php on line 266

GOTT SLUT GOTT NYTT 2013

Önskar er ett gott slut och ett magiskt 2013

 

Mitt 2013 kommer bli sprängfylld med en massa spännande och nytt på olika sätt. Jag ser verkligen fram emot detta år och har bara positiva känslor och tankar inför allt jag har framför mig. Ni vet det man fokuserar på är det som växer. Här väljer jag att fokusera på de jag vill ha i mitt liv, jag väljer helt och hållet bort att tänka på det jag inte vill ha i mitt liv.

Jag vill varmt rekommendera er att göra en kickoff för 2013, lägga en halvdag på att planera in det år ni har framför er. Kom ihåg du är viktigast i ditt liv. Lägg tid på dig själv, skäm bort dig själv på olika sätt och vis. Med de du behöver för att må bra. Då orkar du med allt omkring dig bättre, du blir en bättre mamma, pappa,vän, sambo, medmänniska osv. Det är lätt att glömma bort att ta hand om sig själv för att tiden inte räcker till. Jag skulle vilja säga, tar vi hand om oss själv ordäntligt så har vi mycket mer tid på så sätt att vi har mer energi och ork att njuta och glädjas av livets alla härliga kryddor.

 

Här är en lista med frågor att svara på vid ett kickoff för 2013 

  • Vad är viktigt för mig.
  • Vad behöver jag börja med?
  • Vad behöver jag eventuellt sluta med? 
  • Vilka mål har jag privat?
  • Vilka mål har jag med min karriär? 
  • Vilken typ av träning behöver jag för att må bra? 
  • Vilka timmar i veckan ska jag ha min egen tid som bara är min? 
  • Ska jag träna på morgonen eller kvällen? 

Listan kan göras lång, jag har bara gett er ett smakprov av bra och viktiga punkter att ha med på DIN KICKOFF.

 

 

 

 

 

 

 

Med INSPIRATION för ett MAGISKT OCH SPÄNNANDE 2013 

Josefi