Notice: Undefined index: 00 in /customers/e/4/b/josefi.se/httpd.www/wp-includes/locale.php on line 266

SOMMAR NAGLAR

UNDERBARA SOMMAR FÄRGER

 

Jag inspireras av färg och som många andra påverkas jag av vad jag har för färger på mig. Både i klädväg och smink.

Mina älskade fina naglar är tillbaka efter sex månader då jag haft eksem runt naglarna. Inte kul, då det inte sätt så kul ut och även då det har gjort ont. Men nu kan jag måla dem i sommarens fina och glada färger. För mig är det rogivande att pyssla med mina naglar på kvällarna och så är det naturligtvis kul att ha fina naglar.

Vilken färg piggar du upp dina naglar med?

Josefi

  • Helena Bengtsson

    Jag älskar också färg! Senaste tillskottet i min ”nagelgarderob” blev ett klarblått, lite mörkare blått lack som jag målat naglarna på både händer och tår med :) Matchat det med en lika knallblå stor ring på högerhanden! :)