Notice: Undefined index: 00 in /customers/e/4/b/josefi.se/httpd.www/wp-includes/locale.php on line 266

RUNNERS`S WORLD =VILKEN HJÄLTINNA, MARIA SPRINGER FRÅN CANCERN

 

VILKEN HJÄLTINNA,VILKEN FÖREBILD,VILKEN KRAFT,VILKEN KAMP.

VILKET BEVIS PÅ ATT LÖPNING ÄR BRA FÖR KROPP OCH SJÄL.

                                                                                      www.runnersworld.se

Det är ca 5 veckor kvar till Göteborgsvarvet och 8 veckor kvar till Stockholm Marathon. Jag bläddrar som vanligt i tidningen RUNNER`S WORLD för att få inspiration, tips och råd.

Denna gång blir jag totalt fängslad.

Jag läser om Maria Andersson som fick veta att hon hade en KNYTNÄVS STOR cancertumör i gallvägarna och metastaser i levern. Maria har tränat hårt i sitt liv, löpning har vart ett stort intresse. Här ställs hon inför något nytt en dödlig sjukdom, dessutom säger läkaren till henne att hon har tre-sex månader kvar att leva. Här händer det något med Maria, hon får en urkraft till att leva sitt bästa liv för att överleva cancern. Hon förändrar sin kost gällande socker,vetemjöl, mjölkprodukter,godis som hon säger själv i artikeln göder cancern. Hon äter bär,alovera,d-vitamin, gurkmeja och mycket annat gott för kroppen.  ” Hon säger själv – Träningen är en mirakelmedicin” för Maria tar träningen bort näst intill alla biverkningar från cellgifterna. Hon har bestämt sig för att springa sig FRISK. Nu har det gått två år sedan läkaren sa till henne att hon bra hade 3-6 månader kvar att leva.

Vilken inspiration, vilket bevis på att träning och kost har stor inverkan på kroppen.

 

Jag har verkligen hittat min förebild MARIA ANDERSSON en löpare som visar vägen.

 

// Josefi

 

  • Kjell Andersson

    Efter tre och ett halvt år med diagnosen tröt hennes krafter efter ett antal allvarliga inflammationer som omöjliggjorde ytterligare CT-behandlingar.

    Hon gick bort på sin 47.e födelsedag den 26/10 och lämnade vänner och anhöriga med saknad, sorg, stolthet och stor respekt.
    Pappa Kjell