Notice: Undefined index: 00 in /customers/e/4/b/josefi.se/httpd.www/wp-includes/locale.php on line 266

Löpning ger mig vingar

 

Löpning är för mig magiskt och jag får ”allinclusive” på hög nivå. Jag får nämligen allt det bästa.

 

 • Jag andas in friskluft i kropp och själ.
 • Får bra kondition.
 • En vältränad kropp.
 • Jag rensar mina tankar och känslor.
 • Rensar även mina intryck som jag fått under dagen.
 • Planerar in viktiga saker i schemat.
 • Gör checklistor.
 • Får massor med nyaa och roliga idéer.
 • Får enormt mycket härlig energi.

Jag älskar att springa och det har jag gjort sedan jag var 13 år gammal. I dag är jag 35 år och tycker att löpningen bara blir bättre och bättre, då jag får ut väldigt mycket av träningsformen.

 

Min dröm har alltid vart att springa Stockholm marathon och nu är jag äntligen anmäld, det är riktigt spännande och jag har något stort att se fram emot och träna för. Nu är det upp till mig att träna mycket och rätt, äta rätt och sova ordentligt så kroppen får allt den behöver för att klara av att genomföra en Marathon. Förutom kroppen så är det även mental tufft att springa under en längre tid. Mentalt tuff löpning har jag en riktigt bra erfarenhet utav, då jag sprang Aros Marschen i Västerås ett lopp på 3,6 mil och såg knapp till en människa under hela loppet, förutom min mamma som poppade upp på olika ställen för att heja på mig vilket jag var mycket tacksam för.

 

Återkommer och berättar hur det går med träningen och kosten inför det stora målet som är Stockholm marathon.

När jag tittar ut genom fönstret så kan jag inte se en ända snöhög. I vanliga fall brukar jag älska att känna snön knarra under fötterna men nu ser jag bara det positiva med att nu kan jag springa mer. Vilket bara är bra och ger mig energi och luft under vingarna.

 • Är löpning något du brinner för? Dela gärna med dig av tips och erfarenheter till mig.
 • Eller får du energi och vingar utav någon annan träning eller hobby? Dela gärna med dig.

 

Kärlek och kraft

josefi

 • The Spectacular Life ღ

  Hejsan finaste Josefi!

  Och ett underbart och ödmjukt tack för att du delar med dig av dina käsnlor för löpning. Något som jag har som mål att skapa 2012. Jag vill älska att springa då jag kan se de fördelar som du neskriver oven men har haftf en mental spärr inför löpning sedan jag var ca 14. Men nu så skall det bli andra bullar och jag gjorde slag i saken och var ute och sprang…ok joggade helgen. KOmmer hela tiden på små knep för att det skall kännas bättre och de senaste var och är att använda mig av affirmationen ”jag älskar att springa” och göra det med ett leende på läpparna hela tiden ;)

  Och vet du det funkade ;) Jag sprang det längsta i streck som jag gjort på länge och jag log hela vägen. Löpningen blev mycket roligare! Heja mig!

  Kärlek ♥ Anna

  • Josefidahlberg

   Hej fina Anna!
   Det låter underbart att du jobbar på löpningen och att det är ditt mål för 2012 heja dig, jag tror på dig vännen. Det är så bra då du får ut så mycket av just löpning plus att det är enkelt att bara sätta på sig skorna och springa ut genom dörren. Har just sprungit mina första kilometer 2012 <3
   Kärlek och kraft <3 Kram <3

 • A Soderhjelm

  Kom och kör lite styrka på måndagar kl 19 med mig på jobbet:-) cirkelfys som är bästa träningen att bygga upp styrkan till löpningen och förebygga skador:-)Kram ram

  • Josefidahlberg

   Tack det låter underbart. Jag kommer första bästa måndag när Anders är hemma. Han drar till USA nu i en vecka. Men ska göra detta innan januari är slut. Vet att du är en grym ledare så tack för din inbjudan. Kram Josefi

 • http://www.elviraspekulerar.se/ Victoria – Elvira Spekulerar

  Hej Joseli, jag har precis hittat hit efter tips på Ulrica Gabriels sida, här känner jag att kommer att trivas och vad roligt att ni kommer att samarbeta.

  Angående löpningen så känner jag igen mig i den lyckokänsla som den kan ge. Just nu är jag lite off när det gäller träningen, men jag börjar längta efter att ta tag i löpningen igen. Allrahelst nu när jag läste det här.

  Ha det bra

  //Victoria

  • Josefi

   Hej Viktoria!

   Vad kul att du har hittat hit via Ulrikas sida. Härligt att du finner vårt samarbete som positivt, jag är tacksam och inspirerad, snart får du veta mer.
   Återkom gärna och berätta om din löpning.

   Stort lycka till med träningen
   Vänligen
   Josefi

 • systeryster

  Tack Josefi för att du inspirerar! Jag har äntligen hittat tillbaka till löpningen och drar så fort barnen stängt sina ögon för kvällen ut och springer vid havet. Tack underbara! Kram systeryster (jodå jag kikar allt in på din söta blogg då och då :-)