Notice: Undefined index: 00 in /customers/e/4/b/josefi.se/httpd.www/wp-includes/locale.php on line 266

Varmt välkommen till min blogg.

 

Här kommer jag att skriva om det som berör och inspirerar mig. Jag inspireras av modiga kärleksfulla människor, av att leva ett sunt och hälsosamt liv. Något som engagerar mig är att välja bort socker i så stor utsträckning som det är möjligt. Använda kreativiteten för att hitta alternativ till gott utan socker, jag kommer att dela med mig av mina recept och tankar kring ämnet socker.

Att leva med ett öppet hjärta och vara ärlig mot mig själv är för mig mycket viktigt, -varför är det viktigt för mig? därför att om jag lyssnar på mitt hjärta och intuition så lyckas jag väl med mig själv och mitt jobb.  Något annat jag verkligen brinner för är löpning, så ni kommer att få följa mig hela vägen till Stockholm Marathon.

Något som ger mig kraft, inspiration, kunskap och utveckling är att möta människor i olika situationer. Ni kommer självklart få glimtar utifrån mina år då jag föreläste om mina egna erfarenheter från skolan. Hur mina ”bitar har fallit på plats” och vad jag lärt mig på vägen till där jag står idag. Vad som har format mig till den människa jag är idag.

Med kärlek och värme // Josefi

 • Jennie76karlsson

  Hade svårt att sova i natt och läste din blogg. // Jennie

  • Konsult

   Hej Jennie!
   Då var vi två själv hade jag en massa fjärilar i magen och somnade vid 01:30
   Kram
   Josefi

 • Annalena Brink

  Vad kreativ du är! Fin blogg! Apropå löpning så måste du läsa Born to run. Kram

  • Dahlbergjosefi

   Finaste Annalena!

   Tack för ditt inlägg. Jag har hört talas om denna fantastiska bok och ska självklart läsa den Born to run. Kram

 • The Spectacular Life ღ

  Hejsan finaste Josefi!

  Blir glad och alldeles varm när jag tittar på din blogg! Ser verkligen fram emot att följa din blogg och få ta del av dina tankar och din utveckling. Så spännande!

  Ett litet tips är att skaffa dig en Bloglovin ikon för de som har de är det lätt att följa din blogg ;) Jag har det själv på min och läser alla mina bloggar som jag följer via den sidan. Ett lätt och smidigt verktyg när man följer många bloggar.

  Välkommen in i bloggvärlden!

  Skapa dig en magisk dag!

  Kramar Anna ღ

  Följ min blogg med Bloglovin

  • Josefidahlberg

   Tack finaste Anna!

   Jag har nu gått in och skaffat mig ett konto och har laggt till några bloggar som jag följer bland annat din. Tittade hur man hittade mig där och då var man tvungen att skriva http://www.josefi.se då jag inte har en bloggadress. Det känns så kul och inspirerande på många sätt med bloggvärlden allt är möjligt. Nu ska jag bara lära mig allt som är bra att veta och så. Tar ett steg itaget och är glad för ditt tips kom gärna med fler om du tycker att jag behöver ;)

   Ljus och värme
   Kram
   Josefi

 • Eva Andersson

  Kommer att följa din blogg med stort intresse.
  Eva

  • Josefi

   Hej Eva!

   Vad kul att du har hittat hit.
   Allt gott
   Vänligen
   josefi

 • Mr F

  Jag vill se mer bilder på dej!